Decor voor de Techrede 2021

De Techrede vond op 16 september 2021 hybride plaats.

Op donderdag 16 september 2021 spraken studenten van de vier Technische Universiteiten – de zogenaamde Aanjagers van Technologie- de Techrede 2021 uit. Tijdens de Techrede werden meerdere initiatieven gepresenteerd waarbij de studenten in samenspraak met politiek en industrie maatschappelijke transities willen versnellen. Van het Preven-tientje en de Melktap, tot het Waterstofschap.

Branding van bestaande studio in jaarthema

Decor

Voor in de bestaande studio maakte Expowise bedrukte kubussen van gerecyled golfkarton. Deze waren opgemaakt met de jaarthema’s en het jaarlogo. Er waren hangende, draaiende en staande kubussen waarvan de grootste maar lietst 1,5 meter groot!

Spel
Er was een uitdaging om een spel te ontwikkelen dat door een groep van ca. 60 mensen in 10 minuten opgelost moest kunnen worden. Expowise ontwikkelde een kubuspuzzel voor op de vloer met 5 zichtzijden. Elk van de 5 thema’s was grafich op één van die zijden verbeeld in een duidelijke illustratie in de themakleuren.

Over 4TU

De vier technische universiteiten in Nederland zijn verenigd in de 4TU.Federatie. 4TU zet zich in voor versterking en bundeling van technologische kennis. De technische universiteiten willen zorgen voor voldoende en goed opgeleide ingenieurs en technologisch ontwerpers, internationaal toonaangevend en maatschappelijk relevant onderzoek en bevordering van samenwerking tussen onderzoeksinstellingen en bedrijven.