Selecteer een pagina

Maar wíe is Expowise?

Dat ben ik: Jessica Wijsenbeek, freelance live experience vormgever. Ik studeerde theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Het past bij mij om een andere dan de standaard weg te bewandelen. Daarom koos ik ervoor om mijn theater achtergrond heel anders te gaan toepassen. Na mijn studie ben ik direct de commerciële wereld ingedoken. Na ruim twintig jaar design voor puur commerciële doeleinden zoals: de retail, evenementen en tentoonstellingen, is gebleken dat dit toch echt mijn passie is.

Mijn theater achtergrond is onmisbaar gebleken voor sterk ‘story telling’ design.

Partners

Wil je een complete stand inclusief projectmanagement en bouw? Geen probleem!

Projectmanagement

Voor projectmanagement werk ik samen met twee vaste partners: Maaike Koop van GREENN en Loes Potgieter van Live by Loes.

Doordat wij goed op elkaar zijn ingespeeld werken wij naadloos samen en dat zorgt nou nét voor voor die perfecte presentatie. Of het nou een beursstand, een receptie, congres, bedrijfsevent of een showroom is… Het maakt niet uit: wij maken er iets moois van.
Wij werken graag voor en met leuke mensen, daar komen gegarandeeerd de beste resultaten van.

Productie & 3D printing

Stel je voor: een uniek en gepersonaliseerd object als give-away voor jouw bezoekers en relaties…..

Voor de bouw van stands, evenementen en displays werkt Expowise samen met 2 partners.Fijne betrouwbare bouwers met passie en vakkennis. Zorgvuldig voor u geselecteerd. meer info? neem contact op met Expowise. info@expowise.nl

3D PRINTING? Expowise werkt voor en met 3D printing.nl.
Je eigen creaties tastbaar maken middels de nieuwste 3D en printtechnieken is de beste communicatie.

 

Het plezier straalt van ons werk af en dát werkt!

 Jessica Wijsenbeek