Maar wíe is Expowise?

Dat ben ik: Jessica Wijsenbeek, freelance live experience vormgever. Ik studeerde theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Het past bij mij om een andere dan de standaard weg te bewandelen. Daarom koos ik ervoor om mijn theater achtergrond heel anders te gaan toepassen. Na mijn studie ben ik direct de commerciële wereld ingedoken. Na ruim twintig jaar design voor puur commerciële doeleinden zoals: de retail, evenementen en tentoonstellingen, is gebleken dat dit toch echt mijn passie is.

Mijn theater achtergrond is onmisbaar gebleken voor sterk ‘story telling’ design.

Partners

Wil je een complete stand inclusief projectmanagement en bouw? Geen probleem!

Projectmanagement

Voor projectmanagement werk ik samen met twee vaste partners: Maaike Koop van GREENN en Loes Potgieter van Live by Loes.

Doordat wij goed op elkaar zijn ingespeeld werken wij naadloos samen en dat zorgt nou nét voor voor die perfecte presentatie. Of het nou een beursstand, een receptie, congres, bedrijfsevent of een showroom is… Het maakt niet uit: wij maken er iets moois van.
Wij werken graag voor en met leuke mensen, daar komen gegarandeeerd de beste resultaten van.

Stand- en Eventbouw

Voor de bouw van de ontwerpen vinden wij een betrouwbare partner die doet wat hij of zij beloofd van cruciaal belang. Afspraken nakomen en netjes werken is wat wij willen. Dit in combinatie met een dosis werkplezier en humor is een ‘gouden match’ voor succesvolle samenwerking met onze klanten. Daarom werken wij samen met meerdere betrouwbare partners voor bouw, XL drukwerk, 3D printing en stickers. Geen geheimzinnig gedoe over onze leveranciers want, zoals al mijn klanten weten, is mijn lijfspreuk:

‘Eerlijkheid kent geen tijd!’

 

Neen bijvoorbeeld een kijkje op de website van onze bouwer Sixpack.

Het plezier straalt van ons werk af en dát werkt!

3D printing

Stel je voor: een uniek en gepersonaliseerd object als give-away voor jouw bezoekers en relaties…..

3D PRINTING? Expowise werkt voor en met 3D printing.nl. Je eigen creaties tastbaar maken middels de nieuwste 3D en printtechnieken is de beste communicatie.