verbinding leefbaarheid buurt

Huisstijl DLD & S

Subtiliteit door mauve tinten

DLD &S is een trainingsinstituut voor kennis op het gebied van gevaarlijke stoffen. Dat kunnen bijvoorbeeld batterijen, explosieven, radioactieve of giftige stoffen zijn. De wetgeving op dit gebied wijzigt voordurend en is zeer complex. De trainingen die hiervoor ontwikkeld worden zijn dus moeilijk om te maken omdat ze zeer veel omvattend zijn en voordurend up-to-date gehouden moeten worden.  Het vereist dus absoluut kennis van de materie om deze trainingen te kunnen verzorgen.

Expowise verzorgde de  huisstijl in ongebruikelijke kleurstelling

Beginnend bij een logo dat qua vorm eenvoudig is en aansluit bij de zakelijke omgeving die zich voornamelijk op het gebied van de transport sector bevindt.

Veel van de trainingen zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen per lucht-, weg- of zee-transport. Dit vraagt om een basic vorm maar met de subtiliteit van een complexe kleur met tinten voor alle facetten van het vak. Expowise verzorgde ook al het beeldmateriaal zolas iconen en fotoberwerkingen voor zowel de digitale trainingen als de website. En alles met het ton-sur-ton sausje in de bijzondere kleur mauve.