Voor Flauwers by Anne verzorgde Expowise de styling van de kledingwinkel met het nieuwe vrolijke klaproos logo als leidraad.

Bigger is better gaat hier absoluut op. omdat de ruimte zo hoog is konden we hier een klaproos op de wand plakken met een doorsnede van wel 5 meter! Dat is een binnekomer. Omdat deze winkel in het atelier is gesitueerd heeft Expowise een constructie van steigerbuis bedacht waar door middel van gordijnen het gedeelte waar de machines staan naar wens kan worden afgesloten.

Anne Lauwers heeft jarenlang ervaring als kostuum ontwerpster. In haar atelier in Utrecht maakt zij de prachtigste creaties. In 2022 lanceerde zij haar nieuwe modelijn: Flauwers by Anne.

Flauwers by Anne ontwerpt tijdloze mode die jouw leven kleur geeft. De kleding wordt gemaakt in een kleine oplage in een eigen atelier in Utrecht met liefde en respect voor mens, dier en natuur. Fair Fashion begint bij de basis en daarom gebruikt Flauwers by Anne vooral biologische stoffen.

Met bijna veertig jaar ervaring als kostuumontwerper in de theaterwereld, zie je in de kledinglijn de unieke handtekening van ontwerpster Anne Lauwers. De ontwerpen worden gekenmerkt door speelse details, originele fits en haar grote voorliefde voor bonte bloemen.

Missie

Anne maakt je kleding op een eerlijke manier en op maat. Zo heb jij langer plezier van je kleding en gooi je ’t minder snel weg. Jij houdt van kleuren en bloemen en loopt graag in een duurzame outfit met lef. Kortom een eerlijk verhaal.

“Mode is wat je het beste staat”

(Anne’s grootmoeder)

Eigen atelier

Je kleding wordt pas gemaakt nadat het door jou besteld is. Zo blijven we niet met onverkochte kledingstukken zitten. Alle kleding wordt gemaakt in Anne’s eigen atelierwinkel in Utrecht op basis van made-to-order. Je kunt je zelf de stof/kleur kiezen en je maten doorgeven (matentabel) of door ons op laten meten voor de perfecte fit. We passen het model voor je aan waar nodig en gewenst. Alles wordt in Nederland met de hand gemaakt en de mensen die het maken werken onder goede omstandigheden en krijgen een redelijk loon. Binnen twee weken krijg je jouw lievelingsitem binnen. Wij vinden het vooral belangrijk dat het item op jouw lijf staat geschreven en dat je er vol trots jarenlang van kunt genieten.

Meer weten? Kijk eens bij Flauwers by Anne.