TV decor voor live streaming Kruitvat en Trekpleister 2020

Een hart onder de riem

AS Watson realiseerde een eigen live streaming voor hun personeel ter vervanging van het grote jubileumfeest. Daarnaast was het tijd  om ze een hart onder de riem te steken voor het harde werk in de Covid-19 periode. Expowise verzorgde het TV decor voor live streaming van ontwerp tot uitvoering en styling.

In opdracht van 360 graden events
TV decor voor live streaming, geschikt voor multiple branding
De opdracht:

Maak een decor-set waarin op veilige wijze een TV host (Winston Gerschtanowitz) met sidekick (Igmar Felicia), zanger ( Jeroen van de Boom) en een aantal genodigden (directie en personeel) kunnen acteren.

Kernboodschap: Team Kruitvat en Team Trekpleister live!

Look & feel:
De set heeft een exclusieve, TV show uitstraling, heeft alle kenmerken van de huistijl – branding van de betreffende merken en bovenal een gezellige huiskamersfeer.
Uitwerking:

Expowise vertaalde dit in een twotone decor waarin eenvoudige decorstukken en LED verlichting de kleur switch maakt tussen de 2 merken.

  1. Oranje en blauw voor Trekpleister
  2. Geel en rood voor Kruitvat

De vorm waarvoor gekozen is geinspireerd op een opzet waarmee al vaker gewerkt is waardoor de camera en regie snel kunnen instellen. De uitstraling is geinspireerd op RTL Boulevard om het geheel echt een ‘show uitstraling’ te geven.

De gehele set is gezellig gestyled met huiskamer elementen die volledig pasten in de huisstijl/brand kleuren van de twee merken. Hierdoor is de aanblik gezellig maar toch rustig en eenduidig. Al met al een krachtig beeld.